Skip to content

Ademhalen Workshop

één op één Sessie

Ademhalen workshop

Overdag of ‘s avonds

10 – 20 deelnemers per workshop (aantal deelnemers afhankelijk van het soort sessie)

Ademhalen workshop in groepsverband, op het werk of op een lokatie naar keuze, het kan allemaal. In een workshop, bijvoorbeeld op de werkvloer, sportvereniging of school, leg ik uit wat ademen nu eigenlijk is. We kunnen de workshop ook combineren met koudetraining en afsluiten met een ijsbadsessie

Je zult denken, dat kan toch iedereen ademen en dat doet toch ook iedereen? Je hebt helemaal gelijk, je doet het zo’n 20.000x per dag!…en toch is er veel meer aan de hand met ademen dan je denkt. In een uur à anderhalf uur leg ik uit hoe het proces ademhalen verloopt en laat ik je aan de hand van actieve voorbeelden ervaren wat er met je lichaam gebeurt en vooral wat je voelt wanneer je op verschillende manieren adem haalt. Het zal je verbazen wat je ervaart.

Daarnaast geef ik je manieren van ademen (oefeningen), waarmee je in je sport of op de werkvloer mee kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld gedurende de dag op kantoor in plaats van weer een bak koffie halen eens 3-5 minuten voor jezelf nemen en helemaal tot rust komen om de volgende klus weer vol energie op te pakken. Dus niet de hele dag Sprinten! Tijdens de wedstrijd als het even tegenzit, snel op de “resetknop” kunnen drukken en er weer tegenaan, de grip op de wedstrijd weer terug. Niet vluchten maar vechten op een juiste manier, die jou helpt en niet tegenwerkt.

Wil je meer weten neem dan contact met me op via onderstaande button.

Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en/of de duur van de workshop.
Prijzen vanaf €50,- per deelnemer.

Eén op één sessie

Overdag of ‘s avonds

Online of in persoon

Wil je een één op één sessie, omdat je weinig tijd hebt of je meer op je gemak voelt. Dan kun je een online sessie met me boeken. Wil je niet online en ontmoet je me liever op een lokatie naar keuze dan is dat bespreekbaar.

Tijdens een één op één sessie neem ik de tijd om je beter te leren kennen. Wat zijn de uitdagingen waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt? Ervaar je stress, angst, durf je niet los te laten? Veel van deze gevoelens, zijn gerelateerd aan de manier waarop je adem haalt.

Ik bekijk je adempatroon en ga met je aan de slag middels lichaamswerk en ademwerk. Ik laat je door middel van je adem ervaren hoe het is om weer ontspannen te zijn en controle te hebben over je gedachten en lichaam. Één van de belangrijkste doelen is je weer veilig voelen.

Wil je meer weten over lichaamswerk en/of ademwerk, neem dan contact met me op via onderstaande button.

Boek nu je eerste één op één sessie voor €150,- inclusief b.t.w.
Je kunt ook 4 sessies boeken voor €450,-, vaak zijn 4 sessies voldoende om je ademhaling te corrigeren, met blijvend resultaat.
Het is een investering in jezelf.

WORKSHOP OF PRIVE SESSIE

BEIDE VOETEN OP DE GROND

ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAU’S

Download de gratis instructie en probeer het eens…


Translate »
Open chat
Hallo 👋
Waarmee kan ik je van dienst zijn?