Skip to content
Home » Blog » Even een momentje voor jezelf, gebruik een app…

Even een momentje voor jezelf, gebruik een app…

  • by

Tijd voor een pauze, even een momentje voor jezelf? Doe dan niet snel een bakkie koffie of thee, maar haal even rustig adem met behulp van een app, na tien minuutjes ben je weer helemaal opgeknapt en loop je weer naar je bureau met een glas water.

Breathe!

Er was eens een jonge man, Bob genaamd, die het gevoel had dat zijn wereld uit balans was. Ondanks vele pogingen had hij het gevoel dat hij geen innerlijke rust of de juiste aanpak kon vinden om dag in dag uit met zijn stress en zorgen om te gaan. Hij had verschillende technieken geprobeerd, maar vond geen echt resultaat.

Op een dag, na enig onderzoek, stuitte Bob op een app genaamd Breathe! De beschrijving klonk interessant en het was beschikbaar voor zowel Apple- als Android-telefoons, dus hij dacht dat hij het eens zou proberen.

Bij het downloaden en openen van de app was Bob meteen onder de indruk van het eenvoudige, maar effectieve ontwerp van Breathe!. Na een korte tutorial kon hij direct aan de slag. Elke keer dat Bob een paar momenten van ontspanning nodig had, opende hij de app en begon hij langzaam adem te halen volgens de aanwijzingen en kalmerende klanken.

Hoe meer Bob Breathe! gebruikte, hoe beter hij zich voelde. Hij merkte dat door deze ademhalings-app elke dag slechts een paar minuten te gebruiken, zijn algehele stressniveau drastisch afnam en hij voelde dat hij zijn emoties veel meer onder controle had. De oefeningen die in de app waren ingebouwd, hielpen hem ook om zich meer bewust te worden van zijn emoties en hoe hij deze beter kon beheersen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je eigen oefeningen te configureren.

Bob begon zijn nieuwe wellness-tool te delen met zijn vrienden en familie, en het duurde niet lang voordat anderen die met stress worstelden ook Breathe! gingen gebruiken. Hij ontdekte dat de app het voor mensen gemakkelijker maakte om beter voor hun geestelijke gezondheid te zorgen door middel van eenvoudige, kalmerende oefeningen die gemakkelijk in hun dagelijks leven passen.

In een mum van tijd was het leven van Bob drastisch verbeterd dankzij de Breathe! app. Het was alsof hij zijn eigen persoonlijke coach 24/7 bij de hand had om hem te helpen blijven.

Alle gekheid op een stokje echt een supergave app en heel handig in gebruik een aanrader.

breathe app
Tags:
Translate »
Open chat
Hallo 👋
Waarmee kan ik je van dienst zijn?