Skip to content
Home » Blog » Thema Training: Ademhaling

Thema Training: Ademhaling

  • by

Dit keer mocht ik een thema training verzorgen voor onze Taekwon-do club in Vathorst.
Naast zwarte band ben ik ook BreathWork Biohacker (ademcoach). Ons doel is om uit te zoeken wat voor invloed ademhaling heeft op de verschillende onderdelen in Taekwon-Do. In deze eerste sessie heb ik een introductie ademhaling gegeven. Je doet het iedere dag, maar wat doe je dan en hoe bewust ben je zelf van je ademhaling en hoe gebruik ik deze in de sport. Deze sessie was dus niet éénmalig en gaan we voortzetten met meerdere thema trainingen om het effect van ademhalen te kunnen ervaren tijdens de sport. Het was gaaf om te doen en de reacties waren erg leuk en positief. Bedankt Taekwon-Do Vathorst, tot de volgende keer.

Klik op het item hieronder om het verslag te lezen op de site van Taekwon-Do Vathorst

Translate »
Open chat
Hallo 👋
Waarmee kan ik je van dienst zijn?